CSALÁDI / GYERMEK FOTÓZÁS

arrow
arrow

A családi fotóalbum az a fantasztikus könyv, ami a Te családod történetét mondja el.

Amikor egy közös esemény alkalmával előkerül, mindenki örömmel nézegeti a családi fotókat. A nagyszülők, szülők, gyermekek, unokák életéből kiragadott pillanatok nagyon fontosak, mert ők a mi családunk. A sokszor forgatott családi fotók, mindig mosolyra derítenek minket, hiszen mindegyik fotó egy emlék, amit jó ismét feleleveníteni.

A technika fejlődésének köszönhetően már szinte minden családban van fényképezőgép amivel készülnek ugyan családi fotók, de ezek minősége – különösen a fényviszonyok miatt – messze elmarad egy szakember által készített fényképektől. Sajnos az utóbbi években a digitális technika által kevesebb fotó készül el papír alapon is, így megfosztjuk magunkat a fotóalbum adta élménytől. Szeretném, hogy a Te családodban is ismét divattá váljon a családi fotók nézegetése, hogy azt kézben tartva nézhessétek egy meghitt pillanatban, ezzel is közelebb hozva benneteket egymáshoz.

Igény esetén, fotókönyv formában is!

Amit nyújtani tudok, az lehetőség, hogy egy családi fotózás alkalmával professzionális felszereléssel elkészítem azokat a családi fotókat, amelyek örök emlékként megmaradnak. Igény esetén egy gyönyörű fotókönyv formájában fogom átadni, így bármikor egy mozdulattal fellapozhatod kedvedre és igazi értéket képvisel. Az elkészült albumból kedvezményes áron másolat is készülhet, ami ajándéknak is tökéletes.

 


 

Kérdésed van a családi fotózással / gyermek fotózással kapcsolatban?

Üzenetet közvetlenül az oldalon keresztül is küldhetsz nekem, kattints a KAPCSOLAT menüpontra.

Családi fotózás | gyermek fotózás – ajánlatot kérnél?

Akár az oldalon keresztül is lehetőséged van családi fotózás ajánlatot és gyermek fotózás ajánlatot kérni. Nincs más dolgod, mint a hivatkozásra kattintani, és kitölteni az ajánlatkérő űrlapot:
Családi fotózás ár | Gyermek fotózás ár - ajánlatkérés

you_tube

facebook