Esküvői fotós Kecskemét

 

Ha az oldalamra tévedtél, akkor valószínűleg már izgatottan készülsz az esküvődre – és különösen nagy hangsúlyt fektetsz a részletekre is, mint például az esküvői fotók. Nincs olyan ifjú pár, amelyik ne szeretne tökéletes fotókat emlékbe az esküvőjéről.

 

Mitől igazán profi egy esküvői fotós?

Egy profi esküvői fotós nem csak „kattintgat” és kiváló minőségű képeket csinál a menyasszonyról és vőlegényről; a menyasszonyról, vőlegényről ÉS a nagymamáról; a menyasszonyról, vőlegényről ÉS az édesanyáról, édesapáról… Úgy gondolom, nem kell ragozni tovább, hogy a tökéletes képek nem az egyszerűen beállított családi fotók lesznek – hanem azok, amelyekben ott van az őszinte szerelem és kreativitás egyaránt.

Személy szerint én szeretem megismerni a párokat, mielőtt fotósként részt veszek az esküvőn – hiszen így az ifjú menyasszony és vőlegény ízlésének, stílusvilágának és egyéniségének megfelelően tudom elkapni a legjobb pillanatokat – illetve a legapróbb részleteket.

 

Esküvői fotós, személyre szabottan

A minőségi fotózás után a második kérdés általában a „Mennyi az annyi?” – szokott lenni. Erre a kérdésre felettébb egyszerű a válaszom: én nem hiszek a „csomag ajánlatokban” – mert nem futószalag szerűen dolgozom. Amit az egyik pár az esküvői fotózása során kér – azt nem biztos, hogy kéri a másik is, így egyértelmű, hogy mindig személyre szabott ajánlatot adok az érdeklődőknek.

 

Esküvői fotózás Kecskeméten

Bár budapesti lakóhellyel rendelkezem, nem zárkózom el az utazástól sem. Szeretem felfedezni – és természetesen megörökíteni a kisebb-nagyobb városok, falvak vagy akár tanyák esküvői hangulatát is. Ha tehát nem a főváros közelében laksz, akkor is kérj bátran ajánlatot – ráadásul a legtöbb fotóssal ellentétben én nem kérek felárat, ha messzebbre kell utaznom.

 

A legjobb helyszínek az esküvői fotózáshoz

Mondhatnám, hogy Budapesten a Citadellánál vagy a Városligetben lehet a legjobb fotókat készíteni; vagy Esztergomban a várnál… Egyik sem lenne igaz, hiszen a tökéletes helyszín az esküvői fotózáshoz az, ami az ifjú párnak a legkedvesebb hely. Hiszen Ti tudjátok, hogy melyik az az utca, ahol először találkoztatok; vagy melyik az a park, ahol először heverésztetek a fűben; vagy melyik az a mesés kirándulóhely, ahová először látogattatok el. Ne feltétlenül a tipikus esküvői fotós helyekhez ragaszkodjatok, hanem bátran merjetek kiválasztani valami számotokra igazán különlegeset!

 

Esküvői fotós, kreatív szemmel – beállítások, kompozíciók

Tény, hogy „hagyományos” fotókon meg kell örökíteni a násznépet; ugyanakkor én inkább a kreatív fotózás híve vagyok. A legújabb trendeket követve készítem a fotókat – nem csak olyanokat, amelyeket az esküvői albumba lehet lefűzni, hanem olyanokat is, amelyek bármelyik fali képkeretben megállják a helyüket. Szeretem bevonni a násznépet is a kreatív fotózásba – jó szórakozás és örök emlék számukra is.

 

Jegyes fotózás, gyűrű fotózás… és minden amit szeretnétek

Már az esküvő előtt érdemes egy fantasztikus fotósorozatot készíteni, amelyet boldogan néztek majd vissza idősebb korotokban, hogy milyen szépek és fiatalok is voltatok. A jegyes fotózásra az árajánlatot szintén személyre szabottan készítem el. Fotóalbum, fotókönyv összeállításában is kérhetitek a segítségem, vagy bármilyen témával kapcsolatos dologgal kapcsolatban:

keressetek meg bátran.